top of page

Dutchwaterweek 2023

De Dutch Water Week is een watersportfestival voor iedereen! Het evenement vindt plaats van 27 mei tot en met 4 juni in Almere (Muiderzand) Tijdens de dutchwaterweek organiseren wij in samenwerking met Van den Berg surf & Sail-Today een drietal surfwedstrijden. 

Competition

SafeTrX Active Horloge

Watersporten als kite, wingfoil- en windsurfen, stand-up paddleboarden, kajakken, zeilen en zwemmen in open water zijn super populair op het moment, maar op zee en groot open water zijn ze gevaarlijk en nemen ze een hoog percentage van zoek en reddingsoperaties over de hele wereld voor hun rekening.

Het SafeTrx Active horloge maakt het werk van de Koninklijke Nederlandse Redding Maatschappij makkelijker. Geen onnodig lange zoektochten voor de KNRM omdat je locatie in geval van nood direct zichtbaar is, dus een grotere kans op overleven. SafeTrx ondersteunt de KNRM omdat we weten hoe onmisbaar deze redders zijn. Zo gaat een vaste bijdrage in hun abonnement naar de KNRM.

Tijdens de wedstrijden die wij organiseren zijn er SafeTrx Active horloges te testen & te winnen. Alle deelnemers maken kans om een SafeTrX Active horloge te winnen!

Logo SafeTrx Active.png
bottom of page