top of page

Groepsarrangementen

Wil je als bedrijf of team een actief groepsuitje op en rond het water beleven? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. 

Wij combineren actie op het water met samenwerking en teambuilding elementen. Kom als groep uit je comfortzone door activiteiten te doen die jullie normaalgesproken niet snel met elkaar zouden doen!

Er zijn bij ons veel opties om een programma samen te stellen. Samen met de zeilschool kunnen we een programma opstellen bestaande uit bijvoorbeeld; wingsurfen, catamaran zeilen, beachvolleybal, SUP. Ook is er een ruimte waar een eventuele bedrijfspresentatie gegeven kan worden. 

Een beach bar is aanwezig met een terras direct aan het water! Kortom; de ultieme elementen voor een geslaagd teamuitje! Onderstaande arrangementen zijn boekbaar vanaf 8 personen.

BORRELBOOT

Scherm­afbeelding 2023-06-18 om 14.47.23.png
Scherm­afbeelding 2023-06-18 om 14.47.14.png

Buiten bovenstaande arrangementen is maatwerk natuurlijk mogelijk, Bel of mail ons voor de mogelijkheden om een onvergetelijke dag te organiseren.

Wingsurfen de leukste sport voor een bedrijfsuitje!

Op zoek naar een uniek en opwindend bedrijfsuitje? Kies dan voor wingsurfen! Wingsurfen is dé watersport van dit moment, waarbij surfen, windsurfen en kitesurfen samenkomen. Het is de ultieme combinatie van avontuur, teambuilding en plezier in de prachtige natuurlijke omgeving. Wij zijn centraal gelegen in het land, Een van de belangrijkste voordelen van de ligging van Almere is de nabijheid van grote steden zoals Amsterdam, Utrecht en Hilversum. Binnen een straal van slechts 30 kilometer.

Met wingsurfen krijgt uw team de kans om nieuwe vaardigheden te ontdekken en grenzen te verleggen. Door samen uitdagingen aan te gaan en elkaar te ondersteunen, bouwt uw team vertrouwen op en versterkt het de banden.

 

Dit bedrijfsuitje biedt niet alleen een fysieke uitdaging, maar ook mentale groei. Het overwinnen van angsten, het nemen van risico's en het bereiken van persoonlijke doelen zorgen voor een gevoel van prestatie en zelfvertrouwen. Bovendien kan wingsurfen een geweldige manier zijn om stress te verminderen en de geestelijke gezondheid van uw team te bevorderen.

 

Wingsurfen vindt plaats in een prachtige natuurlijke omgeving, op het water van het IJmeer. Geniet van de frisse lucht, het kalmerende geluid van de golven en de adembenemende uitzichten terwijl u samen met uw team de sport beoefent. Het is de ideale gelegenheid om even te ontsnappen aan de dagelijkse sleur en nieuwe energie op te doen.

 

Laat wingsurfen uw bedrijfsuitje naar een hoger niveau tillen. Het stimuleert individualiteit, groei en teambuilding op een unieke manier. Maak van uw teamuitje een onvergetelijke ervaring waar iedereen nog lang over zal napraten.

 

Neem vandaag nog contact met ons op om uw bedrijfsuitje met wingsurfen te plannen. Wij zorgen voor een professionele begeleiding en een onvergetelijke ervaring voor uw team. Haal het beste uit uw team en beleef samen de opwinding van wingsurfen!

Wingsurfen/wingfoilen

Verschil tussen Wingsurfen & Wingfoilen

Wingsurfen is de basis die nodig is voor het wingfoilen. De introductie les zal altijd een wingsurf les zijn. Iedere deelnemer krijgt zijn eigen inflatable board en wing. Bij het wingsurfen gebruik je de wing, dit is een opblaasbare vleugel. Met de wing zet je de wind om in snelheid waardoor je kunt wingsurfen over het water. Bij het wingfoilen gebruiken we een wingboard waar wij een zogenoemde hydrofoil onder monteren. Met een hydrofoil/draagvleugel kom je volledig uit het water. Hierdoor heb je geen weerstand meer en vlieg je over het water! Dit kan al met zeer weinig wind en maakt wingfoilen echt spectaculair.

Wingfoil - How to pump
Wingfoil - How to tack
Wingfoil - How to jibe in regular stance
bottom of page