top of page
Home: Welcome
De leukste groepsactivteiten

Uniek Bedrijfsuitje aan het Water: Ontdek de Magie van Wingxperience

Bent u op zoek naar een buitengewone locatie voor uw volgende bedrijfsuitje? Zoek niet verder! Wingxperience biedt een exclusieve ervaring met een privéstrand en toegang tot open water, waardoor het de ideale keuze is voor bedrijven die op zoek zijn naar een origineel, leuk en actief teambuildingevenement. Een kinderfeest, een personeels feest of een teamuitje? Wij zijn bij WingXperience ervaren in het aanbieden van groepsactiviteiten op maat. Door onze samenwerking met Sail-Today en restaurant Grandcafe Espresso, kunnen wij een dagvullend programma maken op en rond het water. Oftewel alles wat je nodig hebt voor een geslaagde dag!

Groepsuitje?

Originele Teambuilding Activiteiten op het Water

Bij Wingxperience geloven we in het versterken van de teamband door middel van opwindende en unieke watersportactiviteiten. Laat uw team genieten van de prachtige omgeving en de stralende zon terwijl ze deelnemen aan diverse watersporten, zoals wingfoilen, windsurfen, suppen, catamaranzeilen en beachvolleybal. Onze wingfoil school zorgt ervoor dat iedereen een succesbeleving heeft op het water door gebruik te maken van de beste en nieuwste materialen. Ga het avontuur aan met de allernieuwste watersport, het wingfoilen.

Wingfoilen, een ervaring die voor jong en oud toegankelijk is, en bijdraagt aan teambuilding en het overwinnen van nieuwe uitdagingen.

Wat is er leuker dan met je collega’s of vrienden een nieuwe sport te leren en lekker actief op en om het water bezig te zijn. Wij maken de groepsuitjes toegankelijk voor ieder niveau zodat iedereen prima deel kan nemen! Zo werken we bijvoorbeeld met het buddy systeem, waarbij je één set per tweetal hebt. Zo kun je elkaar helpen en in de gaten houden. 

Naast  het wingsurfen, kunnen wij een programma aanbieden van verschillende activiteiten:

·    Wingsurfen

·    Foilen achter de boot (indien mogelijk i.v.m. weersomstandigheden)

·    Suppen

·    Windsurfen​

·    Kanoën

·    Longboarden

·    Catamaran zeilen

·    Beachvolleybal

Geschikt voor grote en kleine groepen

Geschikt voor Grote en Kleine Groepen

Of uw bedrijf nu bestaat uit een klein team van 8 personen of een grote organisatie van 100 personen, bij Wingxperience heten we alle groepen van harte welkom. Onze bedrijfsuitjes zijn op maat gemaakt om aan de behoeften van zowel kleine als grote groepen te voldoen. In samenwerking met Sail-Today zorgen wij ervoor dat er voldoende materialen en instructeurs beschikbaar zijn voor grote groepen.

Flexibiliteit en maatwerk zijn onze troeven, zodat elk bedrijfsuitje een unieke ervaring wordt, ongeacht de groepsgrootte. Een kinderfeest, een personeels feest of een teamuitje? Wij zijn bij WingXperience ervaren in het aanbieden van groepsactiviteiten op maat. Door onze samenwerking met Sail-Today en Grandcafe Espresso kunnen wij een dagvullend programma maken op en rond het water. Oftewel alles wat je nodig hebt voor een geslaagde dag!

Waarom Wingxperience

Wat maakt ons aanbod zo uniek? Bij Wingxperience draait alles om een onvergetelijke ervaring. Met onze jarenlange ervaring kunnen wij aanvullende wensen in het programma opnemen. Denk hierbij aan teambuildingactiviteiten, een competitie-element of het aangaan van nieuwe uitdagingen. Onze expertise strekt zich uit van puur plezier tot professionele evenementen, zoals de organisatie van een wingfoil wedstrijd met bijbehorende festiviteiten.

Wingxperience is niet alleen een keuze voor plezier, maar ook voor professionele en uitdagende bedrijfsevenementen.

Grote bedrijven zoals Albert Heijn, Zorg van de Zaak, Studio Winegum, Allianz en Sportzeker zijn u al voorgegaan in het kiezen voor Wingxperience voor hun bedrijfsuitjes.

Neem de Leiding en Boek Nu!

Wacht niet langer! Geef uw bedrijf en team de kans om te genieten van een uniek bedrijfsuitje aan het water. Neem contact met ons op om uw specifieke wensen te bespreken en uw bedrijfsuitje bij Wingxperience te plannen. Versterk de banden binnen uw team en creëer blijvende herinneringen op het water. Wingxperience staat klaar om uw bedrijfsuitje tot een groot succes te maken!

Ons aanbod

Outdoor Barbecue

BBQ voor groepen

Na een dag vol avontuur op het water is het tijd om te ontspannen en te genieten van een heerlijke maaltijd aan de kade. Voor groepen tot 35 personen verzorgen wij zelfs een barbecue. Wij bieden flexibiliteit, waarbij u zelf de BBQ-Master kunt zijn of een van onze ervaren crewleden als BBQ-master aan het werk kunt laten gaan. Voor grotere groepen werken wij samen met Grandcafe Espresso om een op maat gemaakt arrangement aan te bieden, zodat uw bedrijfsuitje tot in de puntjes is geregeld en u en uw team zorgeloos kunnen genieten. Ontdek onze verschillende arrangementen hier.

Ontdek culinaire hoogstandjes aan het water en geniet van een ontspannen sfeer na een dag vol actie en avontuur. 

Neem hiervoor contact op per mail info@wingxperience.com of +31 6 83186654

Originele Teambuilding Activiteiten op het Water

Bij Wingxperience geloven we in het versterken van de teamband door middel van opwindende en unieke watersportactiviteiten. Laat uw team genieten van de prachtige omgeving en de stralende zon terwijl ze deelnemen aan diverse watersporten, zoals wingfoilen, windsurfen, suppen, catamaranzeilen en x. Onze wingfoil school zorgt ervoor dat iedereen een succesbeleving heeft op het water door gebruik te maken van de beste en nieuwste materialen. Ga het avontuur aan met de allernieuwste watersport, het wingfoilen.

Wingfoilen, een ervaring die voor jong en oud toegankelijk is, en bijdraagt aan teambuilding en het overwinnen van nieuwe uitdagingen.

Wingxperience.jpg
Bedrijfsuitje.jpg

Team & personeelsuitje

Wil je als bedrijf of team een actief groepsuitje op en rond het water beleven? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. 

Wij combineren actie op het water met samenwerking en teambuilding elementen. Kom als groep uit je comfortzone door activiteiten te doen die jullie normaalgesproken niet snel met elkaar zouden doen!

Er zijn bij ons veel opties om een programma samen te stellen. Samen met de zeilschool kunnen we een programma opstellen bestaande uit bijvoorbeeld; wingsurfen, catamaran zeilen, beachvolleybal, SUP. Ook is er een ruimte waar een eventuele bedrijfspresentatie gegeven kan worden. 

Een beach bar is aanwezig met een terras direct aan het water! Kortom; de ultieme elementen voor een geslaagd teamuitje!

 

Groepsgrootte kan variëren tussen 8 – 150 personen.

20220930_TheArrows_C-Job_224502.jpg

Contact us

Thanks for submitting!

Follow us

 
  • Instagram - White Circle
  • Facebook - White Circle
bottom of page