top of page
Wingxperience almere Duin.png
Home: Welcome
De leukste groepsactivteiten

Een kinderfeest, een personeels feest of een teamuitje? Wij zijn bij WingXperience ervaren in het aanbieden van groepsactiviteiten op maat. Door onze samenwerking met Sail-Today en restaurant Zuyder, kunnen wij een dagvullend programma maken op en rond het water. Oftewel alles wat je nodig hebt voor een geslaagde dag!

  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube

Groepsuitje?

Wat is er leuker dan met je collega’s of vrienden een nieuwe sport te leren en lekker actief op en om het water bezig te zijn. Wij maken de groepsuitjes toegankelijk voor ieder niveau zodat iedereen prima deel kan nemen! Zo werken we bijvoorbeeld met het buddy systeem, waarbij je één set per tweetal hebt. Zo kun je elkaar helpen en in de gaten houden. 

Naast  het wingsurfen, kunnen wij een programma aanbieden van verschillende activiteiten:

·    Wingsurfen

·    Foilen achter de boot (indien mogelijk i.v.m. weersomstandigheden)

·    Suppen

·    Windsurfen​

·    Kanoën

·    Longboarden

·    Catamaran zeilen

·    Beachvolleybal

Ons aanbod

Schoolgroepen wingsurfen bij wingxperience_edited.jpg

Schoolgroepen

Bij WingXperience bieden wij kwalitatief hoogstaande lessen op maat aan. Onze ervaren instructeurs laten jullie kennis maken met het wingsurfen en brengen jullie skills naar een hoger niveau! Onze lessen vinden in de basis plaats bij Marina Muiderzand in Almere. Wij zijn ook in de mogelijkheid om met onze wingsurf materialen bij jullie op locatie te komen. Voor schoolgroepen hebben wij een speciaal tarief. Neem hiervoor contact op per mail info@wingxperience.com of +31 6 83186654

Surf & Eat

WingXperience werkt samen met brasserie & restaurant Zuyder. Tijdens of na een sportieve watersportdag kun je bij Zuyder terecht voor een heerlijke lunch, borrel of avondeten. Perfect voor bijvoorbeeld groepsuitjes!
Een topper dit seizoen is de Wingsurf, Burger & Bier special. Uiteraad ook beschikbaar in de vegetarische variant. Afhankelijk van de groepsgrootte doen wij jullie een passend aanbod. 

Zuyder-Almere.jpeg
IMG_0681.HEIC

Kinderfeestjes

Wil jij fun & action tijdens jouw feest?  Dan is ons wingsurf feest geschikt voor jou!
WingXperience organiseert kinderfeestjes op een van de mooiste plekken van Almere; Marina Muiderzand. In de baai van Sail-Today bevinden zich verschillende mogelijkheden voor Fun & Action. Wind of geen wind, wij maken er een feest van. Ons programma is afhankelijk van het aantal vriendjes en vriendinnetjes wat je meeneemt. Het WingXperience feest duurt minimaal 1,5 uur en is voor minimaal 8 kinderen (met een zwemdiploma) Vanaf €29,- per kind.

Wingxperience blog.jpeg

Contact us

Thanks for submitting!

Follow us

 
  • Instagram - White Circle
  • Facebook - White Circle
bottom of page