top of page
Home: Welcome
De leukste groepsactivteiten

Een kinderfeest, een personeels feest of een teamuitje? Wij zijn bij WingXperience ervaren in het aanbieden van groepsactiviteiten op maat. Door onze samenwerking met Sail-Today en restaurant Zuyder, kunnen wij een dagvullend programma maken op en rond het water. Oftewel alles wat je nodig hebt voor een geslaagde dag!

  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube

Groepsuitje?

Wat is er leuker dan met je collega’s of vrienden een nieuwe sport te leren en lekker actief op en om het water bezig te zijn. Wij maken de groepsuitjes toegankelijk voor ieder niveau zodat iedereen prima deel kan nemen! Zo werken we bijvoorbeeld met het buddy systeem, waarbij je één set per tweetal hebt. Zo kun je elkaar helpen en in de gaten houden. 

Naast  het wingsurfen, kunnen wij een programma aanbieden van verschillende activiteiten:

·    Wingsurfen

·    Foilen achter de boot (indien mogelijk i.v.m. weersomstandigheden)

·    Suppen

·    Windsurfen​

·    Kanoën

·    Longboarden

·    Catamaran zeilen

·    Beachvolleybal

Ons aanbod

Schoolgroepen wingsurfen bij wingxperience_edited.jpg

Schoolgroepen

Bij WingXperience bieden wij kwalitatief hoogstaande lessen op maat aan. Onze ervaren instructeurs laten jullie kennis maken met het wingsurfen en brengen jullie skills naar een hoger niveau! Onze lessen vinden in de basis plaats bij Marina Muiderzand in Almere. Wij zijn ook in de mogelijkheid om met onze wingsurf materialen bij jullie op locatie te komen. Voor schoolgroepen hebben wij een speciaal tarief. Neem hiervoor contact op per mail info@wingxperience.com of +31 6 83186654

Surf & Eat

WingXperience werkt samen met brasserie & restaurant Zuyder. Tijdens of na een sportieve watersportdag kun je bij Zuyder terecht voor een heerlijke lunch, borrel of avondeten. Perfect voor bijvoorbeeld groepsuitjes!
Een topper dit seizoen is de Wingsurf, Burger & Bier special. Uiteraad ook beschikbaar in de vegetarische variant. Afhankelijk van de groepsgrootte doen wij jullie een passend aanbod. 

Zuyder-Almere.jpeg
Bedrijfsuitje.jpg

Team & personeelsuitje

Wil je als bedrijf of team een actief groepsuitje op en rond het water beleven? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. 

Wij combineren actie op het water met samenwerking en teambuilding elementen. Kom als groep uit je comfortzone door activiteiten te doen die jullie normaalgesproken niet snel met elkaar zouden doen!

Er zijn bij ons veel opties om een programma samen te stellen. Samen met de zeilschool kunnen we een programma opstellen bestaande uit bijvoorbeeld; wingsurfen, catamaran zeilen, beachvolleybal, SUP. Ook is er een ruimte waar een eventuele bedrijfspresentatie gegeven kan worden. 

Een beach bar is aanwezig met een terras direct aan het water! Kortom; de ultieme elementen voor een geslaagd teamuitje!

 

Groepsgrootte kan variëren tussen 8 – 150 personen.

Wingxperience blog.jpeg

Contact us

Thanks for submitting!

Follow us

 
  • Instagram - White Circle
  • Facebook - White Circle
bottom of page