top of page

Wingfoil &
Wingsurf
Lessen

Home: Welcome

De Wingfoil Specialist Nederland

Wil jij leren wingsurfen of wingfoilen? Wij zijn bij WingXperience gespecialiseerd in het aanbieden van deze snel groeiende sport. Bij ons kun je lessen volgen bij ervaren instructeurs op de nieuwste RRD materialen. Ben jij een beginner of een ervaren surfer? Kom je alleen, met je partner, vrienden of in een groep? Wij hebben voor iedereen een passend aanbod! 

 

DJI_0450.JPG

Wat is wingfoilen?

Wingfoilen is dé nieuwe discipline binnen de watersport die extreem snel groeit. Het is een combinatie van windsurfen, surfen en kitesurfen. De sport wordt uitgeoefend met een opblaasbare 'wing', een board en een hydrofoil. Door de hydrofoil krijg je daadwerkelijk het magische gevoel van vliegen boven het water! 
Wingfoilen brengt veel voordelen met zich mee:

  • Je hebt maar weinig wind nodig, dit vergroot je uren op het water aanzienlijk!

  • Makkelijk op te bouwen

  • Het  ultieme gevoel van vrijheid 

  • Een full-body-workout, toegankelijk voor iedereen!

Binnen deze nieuwe watersport maken we onderscheid tussen wingsurfen en wingfoilen, waarbij wingsurfen zonder de foil wordt beoefend. 

Ons aanbod

Wingsurf & Wingfoil Lessen

Bij WingXperience bieden wij kwalitatief hoogstaande lessen op maat aan. Onze ervaren instructeurs laten jou kennis maken met het wingsurfen of brengen jouw wingfoil skills naar een hoger niveau!

Onze lessen vinden in de basis plaats bij Marina Muiderzand in Almere. Een toegankelijke plek met een gezellig strand. Wij werken  samen met zeil-& surfschool Sail Today  waardoor er een gezellige reuring van watersporters is.

Soms kan het gebeuren dat de wind- en wateromstandigheden net wat beter zijn op een andere spot waardoor wij uitwijken naar een andere surfspot. Dit  wordt uiteraard van tevoren afgestemd met de deelnemer(s). Door onze flexibilieit krijg jij dus altijd les in de beste condities!

Groeplessen  & Groepsuitjes 

Bij ons kun je terecht  voor een sportief, leerzaam en gezellig groepsuitje. Door onze samenwerkingen kunnen wij meerdere sportactiviteiten tegelijkertijd aanbieden.  Zo kun je bij ons terecht voor een middag Wingsurfen & zeilen, Wingsurfen & beachvolley of Wingsurfen & windsurfen. Voor scholen en groepen hanteren wij speciale tarieven. Neem contact  met  ons op om een offerte aan te vragen. 

IMG_9988.jpeg
80e3b427-db4c-4dc2-833a-8f1207d02f1a.jpg

Wingsurf Camps 

Wil jij fun & action tijdens jouw vakantie?  Dan is ons wingsurf camp geschikt voor jou!
WingXperience organiseert camps op een van de mooiste plekken van Europa; Sardinië. In de baai van Porto Pollo bevinden zich verschillende surfscholen en gezellige beach bars. Oftewel; een plek met de echte surfvibe!  De spot is erg windzeker en beschikt over vlak water. De ultieme kans om snel te leren! Op nog geen 5 minuten lopen vanaf het  appartement ben je op het  strand. Daar starten we de lessen bij MB  Pro Center,  altijd  op  de  nieuwste RRD  materialen. We sluiten de dag 
af met  een  drankje  en  de mooiste sunset bij beach bar Calaveras. 
Join us voor een onvergetelijke ervaring!  Check de beschikbare datums hier

Wingxperience blog.jpeg

Contact us

Thanks for submitting!

Follow us

 
  • Instagram - White Circle
  • Facebook - White Circle
bottom of page