top of page

Wingxperience
Partners

Unieke mobiele surfschool

Unieke mobiele surfschool


WingXperience is de enige mobiele surfschool in de regio. Wat houdt onze mobiele surfschool in? We geven surflessen op de best mogelijk locatie, afhankelijk van de discipline, je niveau en de weersomstandigheden. Je krijgt  les op de vooraf afgesproken plaats. De wingfoil lessen vinden plaats in Almere (Marina Muiderzand), Muiderberg, Schellinkhout en Lelystad. Dat wij onze surfschool kunnen verplaatsen, is een uniek concept in Gelderland en Flevoland. 
WingXperience geeft les met het nieuwste RRD materiaal. Je kan er dus zeker van zijn dat jij op de beste materialen les krijgt!

Online surflessen boeken

Iedereen heeft tegenwoordig een volle agenda en wil deze het liefst zelf beheren. Hier spelen wij op in door ons online boekingssysteem. Je plant je eigen lessen in wanneer dit jou het beste uitkomt. Mocht de surfles niet door kunnen gaan door weersomstandigheden, dan zal dit uiterlijk twee dagen van tevoren gecommuniceerd worden. Je kan dan eenvoudig de les verplaatsen naar een ander moment. We creëren surflessen op maat, passend bij jouw agenda, surfervaring en niveau. Naast surflessen in Nederland, kan je bij ons ook een surfvakantie in Italië boeken

Wingsurfen/wingfoilen

Verschil tussen Wingsurfen & Wingfoilen

Wingsurfen is de basis die nodig is voor het wingfoilen. De introductie les zal altijd een wingsurf les zijn. Iedere deelnemer krijgt zijn eigen inflatable board en wing. Bij het wingsurfen gebruik je de wing, dit is een opblaasbare vleugel. Met de wing zet je de wind om in snelheid waardoor je kunt wingsurfen over het water. Bij het wingfoilen gebruiken we een wingboard waar wij een zogenoemde hydrofoil onder monteren. Met een hydrofoil/draagvleugel kom je volledig uit het water. Hierdoor heb je geen weerstand meer en vlieg je over het water! Dit kan al met zeer weinig wind en maakt wingfoilen echt spectaculair.

Introductieles

Partners van WingXperience!

Wij geloven erin dat je moet doen waar je goed in bent en krachten moet bundelen. Daarom zijn wij trots om onze partnerships met Zuyder, Van den Berg Surf, Sail-Today en MB-Pro center. Door deze partnerships kunnen wij een groter aanbod van activiteiten aanbieden in Nederland & Sardinië. 

Zuyder.jpeg
IMG_5191_edited.png
Sail today.jpg

Een brasserie met prachtig uitzicht over het Almeerderstrand. Dé plek in Almere waar je van 's ochtends tot 's avonds terecht kan voor ontbijt, lunch & Diner

Wij zijn er in geslaagd om van onze hobby ons werk te maken en dat voelt je.. Of je nou in de winkel staat of onze website bezoekt, wij leven Surf & Snow. Daarnaast zit, gezien onze geschiedenis, een topsportmentaliteit in ons DNA. 

Groot open vlak water en een eigen strand. De ideale plek om te leren Catamaran zeilen, Windsurfen, Kiten en/of Suppen. Voor kinderkampen "the place to be!"

De perfecte locatie voor een Pro Center. De 'vernauwing' tussen Corsica en Sardinië garanderen u constante wind. Het hele jaar door worden beide baaien van Porto Pollo afwisselend beïnvloed door Tramontana, Maestrale, Ponente en Scirocco met windkrachten tussen 4 en 8 Bft. 

Sportzeker

Dé verzekering voor alle wind/kite/golf/wing/foilsurfers.

Het doel van Sportzeker is dat jij onbezorgd het water op kan om te surfen, of je nu op vakantie bent op Sardinië of in Nederland een middagje gaat varen. Sportzeker biedt een complete reis- en materiaalverzekering in één. Speciaal voor klanten van Wingxperience een cashback korting* van €25,-

*Vraag naar de voorwaarden

Sail-Today

MB-Procenter

Zuyder

Van den Berg
Surf

Sportzeker
 

In samenwerking met de winkel Van den Berg hebben wij een cashback* actie van je lesgeld bij aanschaf van een wingfoil set.

Zuyder & Wingxperience

De naam Zuyder stamt af van de voormalige Zuyderzee. Zuyder bevindt zich waar vroeger de Zuyderzee was, letterlijk: op de zeebodem, de naam is daarmee een mooie referentie naar de geschiedenis van Almere en de passie voor water, waarmee ook de samenwerking met van den Berg surf & snow onder de aandacht wordt gebracht. De link is snel gelegd, Zuyder wil de link met de voormalige Zuyderzee leggen, en wij van Wingxperience willen zoveel mogelijk in het water zijn. Maar onze gasten ook de mogelijkheid geven om te genieten van de culinaire mogelijkheden bij Zuyder.

Wingxperience & Van den Berg

Sinds 1980 is Van den Berg  een toonaangevend bedrijf op het gebied van water- en wintersport. Wij zijn er in geslaagd om van onze hobby ons werk te maken en dat voelt je.. Of je nou in de winkel staat of de website bezoekt, Van den Berg leeft Surf & Snow. Daarnaast zit, gezien de geschiedenis, een topsportmentaliteit in hun DNA.

 

Daarom vinden wij van Wingxperience de combinatie met Van den Berg uitstekend. Op deze wijze kunnen wij ten alle tijden het beste voor onze klanten te doen. Samen gaan wij voor het best en hoogst haalbare.

Wingxperience & Sail-Today

Sail-Today is een begrip geworden in Almere en omstreken. Het grooste catamaran strand wat onder leiding staat van Roeland Touwen. Wij hebben een nauwe samenwerking met Sail-Today, alle lessen vinden plaats op het watersport strand bij Sail-Today. Daarnaast organiseren wij gezamenlijk watersport events voor scholen en bedrijven.

Wingxperience & MB-Procenter

Wingxperience heeft veel te danken aan Michiel Bouwmeester, de oprichter van MB-procenter.  Bij de start van onze wingsurfschool hebben wij veel adviezen gekregen over de juiste aanschaf van materialen en de beste aanpak voor de lessen. Naast deze adviserende rol die Michiel vervult versterken wij elkaar ook. Nederlanders die op Sardinië bij MB-Procenter komen zien wij terug in Almere en andersom ook. Wij gaan namelijk in de herfstvakanties en meivakanties met deelnemers vanuit Nederlands naar Sardinië.  

Wingxperience & Sportzeker

Sportzeker

Dé verzekering voor alle wind/kite/golf/wing/foilsurfers.

Het doel van Sportzeker is dat jij onbezorgd het water op kan om te surfen, of je nu op vakantie bent op Sardinië of in Nederland een middagje gaat varen. Sportzeker biedt een complete reis- en materiaalverzekering in één. Speciaal voor klanten van Wingxperience een cashback korting* van €25,-

*Vraag naar de voorwaarden

On the spot   

Marina Muiderzand Almere

WingXperience bevindt  zich op het strand van Marina Muiderzand; het grootste  catamaran  strand van  Europa. Samen met Sail-Today worden hier veel  watersport-activiteiten  gegeven. Vanwege het grote  strand en het vlakke water, is deze spot perfect om te leren wingfoilen!

Voor een hapje en een drankje kun je terecht bij de Beach Club. 
Op de locatie is ruim voldoende parkeergelegenheid.

Locatie:
Marinaweg 163
1361 AH Almere
Nederland