top of page
Home: Welcome

De Wingfoil Specialist Nederland

Wil jij leren wingsurfen of wingfoilen?  WingXperience de wingfoilschool gespecialiseerd in het aanbieden van deze snel groeiende sport. Bij ons kun je lessen volgen bij ervaren instructeurs op de nieuwste RRD materialen. WingXperience bevindt zich op één van de beste spots van Nederland, centraal gelegen aan het Ijmeer, slechts 20 minuten vanaf Amsterdam. 
Ben jij een beginner of een ervaren surfer? Kom je alleen, met je partner, vrienden of in een groep? Wij hebben voor iedereen een passend aanbod! Het voordeel van onze locatie is dat wij direct aan het IJmeer gelegen zijn. Door de gunstige ligging hebben wij de meeste windzekerheid.   

 

Wingxperience wingfoil lessen Almere _edited.jpg

Wat is wingfoilen?

Wingfoilen is dé nieuwe discipline binnen de watersport die extreem snel groeit. Het is een combinatie van windsurfen, surfen en kitesurfen. De sport wordt uitgeoefend met een opblaasbare 'wing', een board en een hydrofoil. Door de hydrofoil krijg je daadwerkelijk het magische gevoel van vliegen boven het water! 
Wingfoilen brengt veel voordelen met zich mee:

  • Je hebt maar weinig wind nodig, dit vergroot je uren op het water aanzienlijk!

  • Makkelijk op te bouwen

  • Het  ultieme gevoel van vrijheid 

  • Een snelle leercurve (t.o.v. kite- en windsurfen)

  • Een full-body-workout, toegankelijk voor iedereen!

Binnen deze nieuwe watersport maken we onderscheid tussen wingsurfen en wingfoilen, waarbij wingsurfen zonder de foil wordt beoefend. Wil je nog meer weten, lees dan onze wingfoilguide voor beginners

Ons aanbod

Wingsurf & Wingfoil Lessen

Bij WingXperience bieden wij kwalitatief hoogstaande wingfoil lessen op maat aan. Onze ervaren instructeurs laten jou kennis maken met het wingsurfen of brengen jouw wingfoil skills naar een hoger niveau!

Onze wingfoil lessen vinden in de basis plaats bij Marina Muiderzand in Almere. Een toegankelijke plek met een gezellig strand. Wij werken  samen met zeil-& surfschool Sail Today  waardoor er een gezellige reuring van watersporters is.

Binnen de lessen maken wij onderscheid tussen wingsurfen en wingfoilen. Wingsurfen wordt uitgevoerd met een board + wing. Bij wingfoilen wordt er een foil onder het board gemonteerd. 

Wanneer je de basis van het wingsurfen onder de knie hebt, beginnen we met het wingfoilen!

Het leerproces is so much fun!

Groeplessen  & Groepsuitjes 

Naast onze gewone wingfoil lessen kun je bij ons terecht  voor een sportief, leerzaam en gezellig groepsuitje. Door onze samenwerkingen kunnen wij meerdere sportactiviteiten tegelijkertijd aanbieden.  Zo kun je bij ons terecht voor een middag Wingsurfen & zeilen, Wingsurfen & beachvolley of Wingsurfen & windsurfen. Voor scholen en groepen hanteren wij speciale tarieven. Neem contact  met  ons op om een offerte aan te vragen. Natuurlijk kun je als groep ook terecht voor losse wingfoil lessen.

Groepen wingsurfen Almere Wingxperience
80e3b427-db4c-4dc2-833a-8f1207d02f1a.jpg

Wingsurf reizen

Wil jij fun & action tijdens jouw vakantie?  Dan zijn onze wingsurf en wingfoil lessen op Sardinië geschikt voor jou!
WingXperience organiseert wingsurf en wingfoil lessen op een van de mooiste plekken van Europa; Sardinië. In de baai van Porto Pollo bevindt zich de surfschool met een gezellige beach bar. De baai is een plek met de ultieme surfvibe!  De spot is erg windzeker, veilig en beschikt over vlak water. De ultieme kans om snel te leren! Op nog geen 5 minuten lopen vanaf het  appartement ben je op het  strand. Daar starten we de lessen bij MB  Pro Center,  altijd  op  de  nieuwste RRD  materialen.
 

Boek hier jouw lessen op Sardinië.

Wingxperience blog.jpeg

Neem contact met ons op!

Bedankt voor uw bericht, wij nemen zo snel mogelijk contact op!

Follow us

 
  • Instagram - White Circle
  • Facebook - White Circle
bottom of page