top of page

Wat is een goede (sport)reisverzekering?

Bijgewerkt op: 1 dec. 2021


Als fanatieke windsurfers en snowboarders zijn wij al jaren verbonden aan Sportzeker. Maar waarom is dit nu een goede (sport) reisverzekering?

Sportzeker is opgericht door sporters voor sporters, zij begrijpen dus wat onze passie inhoud. Dat je eindelijk de perfecte gear bij elkaar hebt gewerkt, en wat dit daadwerkelijk kost, dit begrijpen ze bij Sportzeker als geen ander. Sportzeker is een label wat onder gebracht is bij de Europeesche verzekeringen.


Sportzeker heeft de doelstelling dat wij als sporters onbezorgd het water op kunnen om te surfen en genieten. Het maakt niet uit of je in Nederland een dag gaat surfen of dat je op surfvakantie bent. Bij Sportzeker bieden ze een complete reis- en materiaalverzekering in één. Schades, diefstal en ongelukken zijn daarmee verzekerd.


Sportzeker heeft zelfs de mogelijkheid om aansprakelijkheid bij surfongelukken af te dekken. Maar beter om surf ongelukken te voorkomen door goede stuurmanskunst.

Bij Sportzeker ben je 365 dagen per jaar verzekerd in binnen- en buitenland. Wat een mooie meevaller is voor de winterliefhebbers, deze verzekering geldt ook voor de wintersport.


Helaas hebben wij zelf meerdere keren de verzekering moeten inschakelen om uiteenlopende redenen. Altijd zijn wij professioneel maar toch persoonlijk geholpen, dat is in de verzekeringsbranche best wel uniek. Een aanrader om te kijken op de website van Sportzeker.

38 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comentarios


bottom of page